bonjour ¡,Mr. Paco López Blanco
Administrator
Trans Frío López, S.L.
Polígono Industrial el Cáñamo I
 Johann Gutenberg straat, 32
PB: 41300 San José de la Rinconada (SEVILLA) SPANJE
Geachte / als
Hoewel het bedrijf dat ik vertegenwoordig is relatief jong, duurde meer dan 30 jaar als familiebedrijf, later verhuizen naar Limited Company in het jaar 2007.
Sinds de jaren '70 hebben we het aanbieden van goederen vervoer over de gehele staat het land Spaans, eerst als dragers die het beroep gebeuren van vader op zoon en daarna uitbreiden van deze diensten, alsook de vloot en uitbreiding door het Spaanse grondgebied.
Daarna begonnen we aan internationaal vervoer ook uit te breiden, met name gekoelde goederen zoals groente-en fruitteelt. Vandaag bespreken we een grote vloot onze diensten in heel Europa, vooral de Benelux, en ook door Duitsland, UK, Frankrijk.
Momenteel hebben we vermeld in onze verantwoordelijkheid en vervoer, alsmede voor het bezit profesionabilidad gespecialiseerde medewerkers, allemaal versterkt door onze eigen monteurs, het onderhoud en de netheid van onze vloot.
Wij bieden een breed scala aan diensten beschikbaar voor onze klanten als groupage lijnen, diensten en aangepaste routes, vervoer van koel-en industrie. Bijna al onze apparatuur is koud, maar we hebben ook dekzeilen. Onze medewerkers voldoet aan de eisen van gezondheid en veiligheid door de Spaanse staat wordt toegepast.
Wij hebben een breed netwerk van partners stelt ons in staat om een ​​service van de hoogste kwaliteit aan te bieden, zodat klanten vertrouwen in onze diensten.
Hoogachtend, Paco López